Inlägget gjort

billiga Rolex Explorer I 214270 39mm recension

 

Armbandet visar fantastiskt subtila borstade ytor på sina övre segment, medan kanterna på dess yttre länkar har blivit böjda med en högpolis för att passa in i ram- och fallprofilen. Och det safir kristall! De replika Rolex Explorer I tre-länk Oyster armband kan vara tusen år gammal,

men det har åldrats bättre än fint vin. Länkarna känns mycket som småstenar som har spenderat lika länge längst ner i en snabbt flödande flod: deras insida är släta, och så är deras kanter. Jag har aldrig upplevt hårdragning eller hudirritation från dåligt konstruerad länkavstånd eller skarpa kanter var som helst.


Låset ser ut och känns dyrt också. Massiva bitar av slipad metall svänger med vackert mekaniskt motstånd och nära med ett mest lugnande klick. De

replica rolex Explorer har Oysterlock säkerhetslås, som har en sekundär vikning för extra säkerhet mot oavsiktlig öppning (OP har en enda stängning). Utforskaren Jag har dock inte submarinerens glidelock justeringssystem som tillåter upp till 20 mm förlängning i 2 mm steg. På sin plats är Easylink-systemet, med ett halvlänkstycke som du antingen kan förlänga eller haka tillbaka in under låsen. Inte ett dåligt system, men när du blivit van vid de snabbare 2mm-inkrementen känner du det lite mer rå och ibland mindre perfekt i passform. Jag är säker på att Glidelock är svårare att tillverka, men jag skulle ändå älska att få den på Explorer I.


Det är skrämmande lätt att gå vilse i hundratals på hundratals forumsidor och titta på recensioner, liksom de otaliga videoklipp som är dedikerade till kampaktiviteten att försöka göra det bästa för dig när du väljer en Rolex. Du hittar cyklops fans, maxi-case haters, Cerachrom keramiska bezel naysayers och believers, OP (det är Oyster Perpetual for us mortal) värde proposition preachers, faktablad jämförelser, och listan fortsätter och fortsätter. Jag skulle kunna fylla en hel artikel, eller kanske en hel bok, med de psykologiska kamperna man upplever när man letar efter det bästa Rolex-klockan för att sätta förtjänta pengar på.


Den förbluffande petit minut-handen i den tidigare generationen Explorer I uppdaterades vid BaselWorld 2016 med Rolex Explorer I 214270 till en handenhet som inte lyfts från en 36 mm bit men är avsedd för en 39 mm bred klocka. Den småhands Explorer jag borde inte ha hänt alls och det borde inte ha varit så länge, enligt min uppskattning.
Med tanke på kvaliteten på utförandet, medan jag helt klart tror att det finns något extra arbete att göra i kristall- och urvalet, har Rolex varit kungens kulle (med Grand Seiko) när det gäller att se exteriörer i det fyrsiffriga priset segmentet. Den övergripande beröringen, känslan och utseendet på väskan och armbandet är förbluffande, även om de har gjort sig borta med den polerade, vinklade kanten som sprang längs klackarna i äldre generationer av sina professionella klockor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *