Posted on

billig Rolex Explorer I 214270 39mm anmeldelse

 

Armbåndet viser fantastisk, subtile børstede overflater på sine øvre segmenter, mens kantene på de ytre koblingene har blitt brakt til en høy polsk for å passe til kant- og saksprofilen. Og det safirkrystall! De replika Rolex Explorer Jeg tre-link Oyster armbånd kan være tusen år gammel, men det er eldre bedre enn fin vin. Lenkene føles som småstein som har brukt like lenge på bunnen av en raskt flygende elv: deres innsider er glatte, og det er også kantene deres. Jeg har aldri opplevd hårtrekk eller hudirritasjon fra dårlig konstruert lenkeavstand eller skarpe kanter hvor som helst.
Låset ser ut og føles dyrt også. Massive biter av freset metall dreies med vakker mekanisk motstand og lukker med et mest beroligende klikk.

De replica rolex Explorer har Oysterlock sikkerhetslås, som har en sekundær folding lukking for ekstra sikkerhet mot utilsiktet åpning (OP har en enkelt lukning). Utforskeren Jeg har imidlertid ikke submarinerens glidelockjusteringssystem som gir opptil 20 mm forlengelse i 2 mm trinn. På sin plass er Easylink-systemet, med et halvlänkstykke som du enten kan forlenge eller kaste inn igjen under låsen. Ikke et dårlig system, men når du vender deg til de finere 2mm-trinnene, vil du føle at det er litt mer rå og noen ganger mindre perfekt for en passform. Jeg er sikker på at Glidelock er vanskeligere å produsere, men jeg vil likevel elsker å ha den på Explorer I.
Det er skremmende lett å gå seg vill i hundrevis på hundrevis av forumsider og se anmeldelser, samt de utallige minuttene videoen dedikert til kampeventyret, for å prøve å gjøre den beste for deg når du velger en Rolex. Du finner cyclops fans, maxi-case haters, Cerachrom keramiske bezel naysayers og troende, OP (det er Oyster Perpetual for us mortals) verdi proposition predikanter, faktablad sammenligninger, og listen fortsetter og fortsetter. Jeg kunne fylle en hel artikkel, eller kanskje en hel bok, med de psykologiske kampene man opplever når man ser etter det beste Rolex-uret for å sette hardt opptjente penger inn i.


Den forbløffende lille hånden til den tidligere generasjonen Explorer I ble oppdatert på BaselWorld 2016 med Rolex Explorer I 214270 til et håndsett som ikke løftes fra et 36 mm stykke, men er beregnet på en 39 mm bred klokke. Den lille Explorer jeg burde ikke ha skjedd i det hele tatt, og det burde absolutt ikke ha vart så lenge, i min estimering.


Når jeg snakker om kvaliteten på utførelsen, mens jeg tydeligvis tror at det er noe ekstra arbeid som skal gjøres i krystall- og oppringningsavdelingene, har Rolex vært kongen av bakken (med Grand Seiko) når det gjelder å se eksteriør i den firesifrede prisen segmentet. Den generelle berøringen, følelsen og utseendet på saken og armbåndet er forbløffende, selv om de har gjort unna med den polerte, vinklede kanten som løp langs lugs i eldre generasjoner av deres Professional-klokker.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *